vacatures

Laravel PHP developer

Ben jij de PHP held met Laravel als wapen? Maak je van een probleem slechts een uitdaging?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Flooris

Wie zijn we
Flooris is een jong, klein en gedreven team van web specialisten. We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en onderhouden van op maat gemaakte web-shops en web-sites. Shops bouwen we op basis van Prestashop. Sites en portalen bouwen we op basis van Laravel, Statamic of WordPress. Voor onze klanten koppelen en integreren we met o.a. Bol.com, Marktplaats, Beslist, Blokker, Amazon, TrustPilot, Copernica, diverse Payment providers, FileMaker, Exact Globe, PostNL, DPD, Facebook, YouTube en Twitter.

Wat eten we
“Wat eten we?” is een veel voorkomende vraag bij ons. Het consumeren van code zorgt voor een gezonde behoefte aan tosti, subway of één van de lekkere broodjes bij de brasserie op de begane grond.

Wat doen we
Met PHPstorm als wapen, gaan we de strijd aan met de PHP code welke in de wijde Wereld van het Internet zich veelal gedragen als Frameworks, API’s en components. Vaak betreft het open-source code waar we ook graag een bijdrage aan leveren!

Met onze Macintosh of één of andere Linux-distri maken we eenvoudig verbinding met diverse Servers, Docker containers en/of Web-Services.

Op ons hosting platform leven diverse bakken en containers welke we regelmatig voeren vanuit Ansible en Docker Compose. Deze bakken zorgen ervoor dat de webshops, websites, webservices en workers levensvatbaar zijn en ook blijven leven in zware omstandigheden.

Voor het temmen van onze (soms wilde) klanten, gebruiken we JIRA en Confluence in combinatie met diverse tooltjes. Met deze project en service-desk tools kunnen we de vragen van klanten vertalen naar een logisch geheel om weer door te vertalen naar data, front-end en back-end development.

Voor wie doen we dat
Onze klanten verkopen online vrijwel alles wat los of vast zit. Van speelgoed tot cosmetica en van honden en kattenvoer tot vuurwerk. Dit zijn voornamelijk klanten met een drang tot meer en beter. Daar doen wij dan ook graag aan mee!

Waar willen we naartoe
We hebben voldoende ruimte voor verbetering. Zo willen we graag de kwaliteit steeds verder verbeteren door meer te meten, testen en te valideren. Ofwel meer en betere automated testing, measuring en code-validation.

Uiteraard willen we de shops steeds sneller en beter maken door steeds krachtigere en professionelere tools te implementeren. Tools voor logging, searching, filtering, performance, security en measuring. Door steeds meer te meten kunnen we sneller problemen herkennen, het liefste voordat ze zich kenbaar maken aan bijv. bezoekers van shops en sites.

Onze shops moeten de prijswinnaars zijn van het Nederlandse e-commerce landschap!

Als PHP Laravel Developer heb je de volgende kennis en ervaring

Ervaring vereist met:
– Laravel PHP Framework
– PHP OOP
– MySQL
– GIT
– Twitter Bootstrap of een ander CSS framework
– Sass / Less en Gulp

Gewenste kennis van en ervaring met:
– PrestaShop
– PHPunit
– Ubuntu, Debian of een andere linux distri
– PHPstorm
– Test Driven Development

Bij ons

– Werken we samen aan je persoonlijke ontwikkeling
– Werk je in een inspirerende en gezellige omgeving
– Worden je reiskosten vergoed
– Consumeer je dagelijks een goede lunch
– Werk je met een Apple iMac of MacBook Pro

Kunnen we elkaar versterken?

Spreekt onze vacature je aan? Kunnen wij elkaar versterken? Stuur dan je reactie + CV naar [email protected], dan neem ik z.s.m. contact met je op. Voor vragen kun je uiteraard bellen naar 0348 70 4301 en vragen naar Florian.