Webshop Projecten

Waarom prestashop?

Minder kosten, meer winst! Efficiënt uw online doelen bereiken? Met PrestaShop kunt u snel, gemakkelijk en tegen lage kosten uw webshop realiseren. PrestaShop is gebruiksvriendelijk en is daardoor ook snel beheersbaar voor een grote of kleine webshop. Dankzij een goed en professioneel Open-Source PHP Framework, is maatwerk efficient en effectief te realiseren binnen uw webshop. Wij maken van uw online probleem een uitdaging om op te lossen!

Het E-Commerce Framework van PrestaShop is efficient ingericht zodat het snel en betrouwbaar presteert. Doormiddel van diverse caching technieken kunnen wij uw PrestaShop zelfs nog sneller laten functioneren zonder daarvoor functionaliteiten in te leveren. Op het hosting platform van Flooris kunnen wij uw PrestaShop snel en betrouwbaar laten performen voor de ultieme online ervaring voor uw klanten!

In PrestaShop maakt het niet uit hoeveel producten u online aanbied. Wij zorgen ervoor dat uw webshop perfect presteert zodat uw klant kan vinden wat men zoekt. Geen kwantitatieve limitaties, gewoon een webshop die werkt zoals het hoort.